Norge sett gjennom tlf

cats1. Lek i snø første dagen 2. Fra snø til regn og støvler 3. Løvet er så vakkert på høsten 4. Besøk av ekorn 5. Grått å trasig på biltur 6. Selfie 7. Itsy bitsy spider 8. Barnearbeid 9. Tegnestund 10. Oss to 11. Emir har tegna på viber til venner 12. Oss tre 13. Uteprinsen 14. Lære former 15. Emir har tatt selfie 16. Hellooooo Kitty 17. Selfie 18. Splash

Elendig kvalitet på min gode gamle iphone ser jeg men det er ofte det enkleste for helt vanlige hverdagssnaps. Brukes som oftes på viber eller til snapchat, noen ganger instagram. Litt morro å dele sånne helt vanlige hverdagsbilder innimellom så tenkte å ha sånne her type innlegg med jevne mellomrom.

Nå må jeg temme håret og gjøre meg klar til nok en senvakt på jobb.

After work

collage

Det er så deilig å kjøre hjem fra jobb på kvelden med Radio Norge og nordlyset som selskap. Fantastisk grønt og det danser over himmelen. Noe jeg egentlig alltid har tatt for gitt siden jeg er oppvokst med det. Hjemme vet jeg at mamma har satt inn cola i kjøleskapet og det står en boks med pepperkaker i skapet. Jeg vet også at verdens fineste mann venter på meg og det er det jeg liker aller best med denne tiden av døgnet.

Nå er dog den fine mannen lagt seg i verdens beste seng og jeg kjenner at jeg er litt misunnelig Savner senga mi. Og joda, savner jo også han som ligger der så klart.

CSI ruller over skjermen. Jeg har spist meg kvalm på pepperkaker dyppet i melk og lekt meg med selfies. Banner litt over at jeg ikke fikk til å ta bilde av nordlyset og legger meg på minnet at dette må googles og læres.

Kjenner jeg er glad i livet nå. Fin mann, fint barn, fine folk, fin jobb, fine planer 

Fredag

DSC07730 DSC07727 DSC07731 DSC07732 DSC07743Jobb og mini er det fredagen er brukt til. Er så fint å gå tur i duskregn når skogen enda er høstfin. Vinter og sne kan godt drøye litt til før de banker på døra for godt. Er nå F ville elsket å vært her for naturen rundt her er bare så han. Men sta som han er så får han bare sitte der nede alene å savne oss for vi har enda ikke hjemlengsel faktisk. Tror ikke den kryper på før sofaen min er i boks, haha. Og nå er jeg faktisk så kveldstrøtt at jeg er mer enn klar for å legge meg å sove med den varme lille kroppen som sover tungt allerede. 19.30 på en fredag… Huff jeg føler meg gammel nå gitt.

Natta fra nord

En onsdagsliste

om eg ikkje hadde budd i Alanya, hadde eg budd… i Antalya eller Istanbul. Antalya er så vakker og Istanbul er så pulserende. En by man kan oppdage gang på gang og sjeldent gå lei.

min drømmeferie ville vore… Roadtrip langs route 66. Kjørt den gamle klassiske ruten med en real amerikansk bil, herlig soundtrack og en drøss med ekstra minnekort. Med F og en litt større mini så hadde dette vært en perfekt ferie.

mine current obsessions er… Fugler, traktorer og brannmann Sam. Guttemamma så det mini elsker er det jeg er opptatt av for tiden.

eg føler meg som meg sjølv for ti år sidan når eg… Spiller gamle sanger på Spotify som bringer meg tilbake til den tiden livet var så enkelt og en evig dans. Da jeg bodde i kollektiv i Trheim, danset på Frakken og ikke hadde en eneste bekymring i livet.

IMG_0182

om eg måtte ha vore ute heile dagen ville eg… Vært på stranda selvfølgelig.

min favorittkvalitet i ein mann… Er at han er veldig mann. Jeg er ikke særlig fan av disse udefinerbare guttene som florerer i Skandinavia for tiden. Elsker at min mann er skikkelig mann.

min favorittkvalitet i ei kvinne… Er når de er veldig like som meg.

eg er livredd for… S L A N G E R

min drømmebil er ein… Volkswagen New Beetle uten tvil. Jeg hadde en ildrød vakker versjon som jeg solgte for å flytte til Tyrkia. Innimellom når jeg er fryktelig sinna på F så slenger jeg det i trynet på han.

min favorittdrink er… Noe så kjedelig som øl. Drikker sjeldent og aldri sprit, og vin er fy.

IMG_0187

min største kjendiscrush er… Jeg er pittelitt forelsket i Daniel Craig om dagen. Looooord he is so fine 

vennene mine og eg likar å… Snakke, kose oss, sole oss, leke oss og bare være sammen.

mine beste skjønnhetsprodukt er… Det er å sove. Søvn, søvn og mere søvn.

om eg kunne gå tilbake i tid ville eg ha reist til… San Fransisco på 60 tallet. Tatt del i hippie revolusjonen. Tenk å oppleve summer of love i 67 og vært ett blomsterbarn. Og vært med på woodstock i 69. Ah syns jeg ser meg selv svaiende rundt i en løs kjole med blomster i håret. Og musikken som var da, aaaah, kjærleik

som tenåring var eg veldig interessert i… Gutter og festing.

eg pleier å bruke litt for mykje pengar på… Min fine lille sønn. Finnes ikke noe mer gøy enn å handle inn noe til han.

IMG_0193

Listen er funnet hos hjartesmil

Og da mine kjære lesere kan dere jo svare på en 3-4 punkter under her kanskje bare for å glede meg litt?

A touch of frost

DSC07635 DSC07621 DSC07616 DSC07608 DSC07617 DSC07627 DSC07638Det er noe med den første skikkelige kalde natta vi har hatt. Kroppen får grøss og gåsehud av å se ut vinduet. Det ligger rim på bakken og sola jobber hardt med å tine etter den kalde natta. Det aller morsomste med frosten det er å kle på seg å gå ut. Kjenne den iskalde lufta som lager friske kinn og snufsete neser. Høre det knase under skoene når vi trør på rimet. Lage spor i gresset og skrive på verandaen. Setter pris på denne tiden av året etter så lang tid uten. Hadde helt glemt lukten av snø i lufta, hvor deilig den kan være. På sånne dager er det fint å gå ned til en gammel bru og kaste slitne løvetann ned i vannet. Se de seile avgårde. På den nye brua derimot er det fint å kaste stener i vannet før vi samler grus og kaster det ned. Det er gøy å vise mini at det finnes noe mer enn evig sol og sommer. Han koser seg masse selv om han innimellom klager på at det er litt kaldt ute. Lua er iallefall veldig viktig å ha på når vi skal ut for å unngå kalde ører. Han er blitt så stor og så flink. Men snakker dog ikke noe spesielt norsk enda så håper det kommer litt nå fremover. Vi får se. Vi har enda litt tid igjen her i Norge før vi reiser for jeg koser meg på jobb, og jeg koser meg i Norge. Det er hardt å hele tiden savne F men det går bra. Får når vi kommer hjem igjen blir det masse kos, det blir endelig ny sofa, det blir litt oppussing og maling og sist men ikke minst blir det kjærestetur bare oss to. Det gledes ♥ Frem til da skal vi nyte Norge mest mulig og forhåpentligvis får vi skikkelig snøfall før vi reiser sånn at vi kan nyte herlig winter wonderland.

!

Rottenecards_51594097_62gmw8jsm8

Jeg hater at jeg har latt negative kommentarer og tilbakemeldinger ødelegge bloggen min. Jeg hater at gleden med å skrive innlegg er borte. Jeg hater at jeg nesten kvittet meg med bloggen pga noen få mennesker.

Hvorfor skrive dritt til mennesker du ikke kjenner? Hvorfor lese gjentatte ganger når du ikke liker det du leser? Klarer ikke forstå hvordan nett troll fungerer.

Jeg prøver å finne tilbake til der jeg var. Tekstene vil komme igjen. Just be patient.

Kjøttmeis på besøk

blogg1 blogg3 blogg4 blogg2Mini koser seg mer enn masse i Norge. Tror han liker at det ikke er så intenst varmt her som det var på slutten før vi reiste på ferie. Han setter pris på at det er skog rett utenfor døra og det er mye nytt å bryne seg på når man er ute å leker. Løvet ligger tett ute og er gøy å kaste på. Det er sølevann og pytter han virkelig kan grise i. Også er det så mye dyr rundt om, det er traktorer å se overalt når vi kjører bil og vi bor så nærme den lokale flyplassen samt at vi har forsvaret rundt oss i tre kommuner så vi ser mye fly og helikopter. Tante Maria har tøff firehjuling vi kjører på og morfar har stor traktor man kan kjøre tur med. Stor stas for en guttegutt. Her utenfor hos mormor er det endel fuglekasser som vi kan se fra vinduet. Nå har vi begynt å mate disse med brødbiter og det tar ikke lange tiden før det kryr av kjøttmeis rundt oss. Mini elsker å stå i vinduet å se på når de spiser og flyr rundt her. Jeg har fått låne kamera til stepapsn, verdens beste kamera som jeg har forelsket meg helt i, og det er gøy å ta bilder med det for vi samarbeider bra. Skal leke meg masse med det fremover. Kjøttmeis har de visst i Tyrkia også sier F og der heter de bastan kara.

Norge

IMG_8596 IMG_8598Hei.

Vi er i Norge på ferie vi. Koser oss hjemme hos mamma i deilig høstvær. Formen min er dog ikke helt på normalen så jeg finner ikke helt ork til bloggen om dagen. Her spiser vi pizza og titter på the reef som er en søt animasjonsfilm, og snart er det leggetid for både liten og stor. Håper alle har det bra.